Annons
AnnonsAnnons

Whyred-skorna, som jag längtat!


Är de inte helt underbart snygga, mina reafyndade Whyred-skor? Hög klack och lite Mary Jane-modell med slejfen över ankeln. Jag älskar den här modellen, spanade in dom redan då de var nya för säsongen men tyckte att 3 300 kr var i saftigaste laget. Nu var de nedsatta till 1300 på Barkarby Outlets Whyred-butik. Och jag tog fram basarturken* i mig och prutade ytterligare: ”äh, vad sägs om att jag får dem för 1 000 kr jämnt?” frågade jag fräckt den stackars butikskillen. ”Ja, okej då…” svarade han.

* Fotnot: med basarturk menar jag hur man beter sig då man köper saker på basarer i Turkiet, där jag varit ett otal gånger. Det anses nästan oförskämt att INTE pruta. Man ska göra det med finess, hålla en mysig dialog och liksom snacka ihop sig inför varje köp. Inte bara betala vad som står. Denna taktik funkar inte alltid i svenska modebutiker, men försöka går ju – ibland får man igenom sin önskan!

Whyredskor 1

Whyredskor 2

Whyredskor3

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar