Annons
AnnonsAnnons

Veckans utmaning: ta hand om 1000 mail…


Förra veckans utmaning klarade jag faktiskt med råge, det kunde ni läsa om här. Dags för denna veckas utmaning: att ta tag i kaoset i min mailbox. Jag har nyss rensat och ändå bara sprutar det in nya mail. Jag har 1747 st mail i inboxen nu. Innan veckan är slut ska jag ha behandlat 1000 av dessa och alltså se till att de försvinner ur inboxen. Tror ni att jag klarar det? OBS – det är alltså inte bara deleta som gäller, utan de flesta måste åtgärdas, på ett eller annat vis…

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar