Annons
AnnonsAnnons

Vardagschic inspiration torsdag: duffeljacka + haremsbyxor


Rochas 17023

Just den här kombon skulle jag vanligtvis inte våga mig på själv. Och jag tror att du måste vara rätt slank för att klara av en sån här styling. Men jag gillar verkligen hur den söta tjejen fått till en personlig tolkning av den bespottade haremsbyxan, här i ett vintervarmt material, som hon matchar med en duffeljacka som är medvetet (?) felknäppt. Busigt, maskulint och rätt kul tycker jag. Och kläderna ser ju jättesköna ut! Bild tagen utanför Rochas visning i Paris.

Foto: Antoni Ruiz Aragó

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar