Annons
AnnonsAnnons

TV-serier jag älskar just nu


Som ni vet är jag ett fan av att kolla på TV-serier, antingen på löpbandet eller med min man då ungarna har somnat. Det funkar inte för mig att se dom live när de visas på kanalerna (och dessutom blir jag galen på reklamavbrotten), men Viaplay och andra on demand-tjänster är ju toppen för mina behov. Jag har nyligen avverkat ”Modern Family”, ”Game of Thrones”, ”Breaking Bad” och ”Orange is the new Black” (första säsongen bara, har inte fått tag på fler, tycker den är bra men inte super).

Just nu är vi helt FAST i ”Tyrant” (bilden) som är så sjukt spännande! Vackra miljöer, människor och kläder, rafflande intriger och spännande vändningar. Se den!

Vad brukar ni knarka för serier annars? Tell me!

IMG_0127.JPG

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar