Annons
AnnonsAnnons

Throwback Thursday: Minns ni 5:2-stylingen?


5 2 styling

Hittar lite gamla knasiga jobb vi gjort förut i CHIC och detta är nog en av mina favoriter. Tror att denna artikel var med för kanske 2 år sedan? Just då var 5:2-dieten i ropet och jag slet mitt hår för att kunna få en snarlik vinkel på temat fast i mode/stylingväg. Och det fick jag! Haha… Då tyckte vi att det lät lite märkligt, men nu då jag tittar på tipsen så är de ju faktiskt fortfarande väldigt gångbara!

5:2-styling handlar alltså om lager på lager-tekniken som många fashionistor använder sig av. Alltså att varje outfit ska bestå av minst sju delar. 5 av dessa delar ska harmoniera i färger och material eller stil medan 2 stycken ska bryta av och sticka ut ordentligt. Kanske en avvikande accessoar eller oväntad färg eller ett uppklätt plagg mitt bland det nedklädda. Ja, din fantasti avgör själv hur du tolkar detta!

Jag blev faktiskt lite inspirerad och ska själv försöka tänka på detta knep nu i vinter då det är lättare att få till flera lager av plagg i sin outfit.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar