Annons
AnnonsAnnons

Throwback Thursday: Jag och Silvstedt i taxin


Throwback Thursday: Jag och Victoria Silvstedt i en taxi på väg till en plåtning utomhus (vi skulle fotografera henne till omslag för Vecko-Revyn som jag var chefredaktör för då). Victorias rara mamma Ulla hämtade vi upp på Grand Hotel (det är där bilden är tagen, av en paparazzi) och stylist Kina är också med i bilen (Charlotte Perrellis lillasyster för övrigt). Ja, det var en dag vi alla inblandade kommer att minnas länge! Det var jättevarmt, jag var gravid med Lukas, vi spelade in mitt TV-program ”Undercover” samtidigt, Victoria hade inga trosor på sig eftersom klänningen vi lånat hade en massa cutouts på ställen där trosorna hade synts (det har var innan Photoshop-programmen var lika avancerade som de är idag och alla ändringar i efterhand på bilderna tog väldigt lång tid). Victorias mamma Ulla var underbar och slängde sig med amerikanska uttryck som ”oh dear” och ”God bless you” när jag berättade om graviditeten, tryckte min hand och verkade uppriktigt glad för min skull. Folk glodde som GALNA, bilar tutade bara vi var ute och promenerade med denna långa och väldigt spektakulära blondin och vi skrattade jättemycket. Victoria kom HELT färdigsminkad och fiffad till studion innan och makeupartisten bara ”jaha, vad ska jag göra då, liksom?”. Victoria är superduktig på att fixa sig på egen hand. Och jag kände mig som kusinen från landet bredvid denna ståtliga gasell. Hon är vimsig och charmig men man fattar direkt vilken smart affärskvinna hon även är. Hon är beräknande och gör ingenting ”bara för att”. Jag gillar henne jättemycket och om några veckor kommer hon till Sverige igen för att lansera en underklädeskollektion för Lindex. Jag hoppas vi får en chans att träffas då! Jag försökte för flera år sedan övertala Victoria att blogga åt chic.se. Vi hade en lång diskussion via telefon (jag satt i Stockholm och hon var i Monaco) som landade i att jag inte hade råd med henne, haha. Sen ringde hon upp mig av misstag en gång mitt i natten (hon kom väl åt senast slagna nummer) kort därefter och spelade in ett lååångt meddelande (utan att veta om det förstås). Det var från någon fest antar jag med en massa sorl i bakgrunden. Jag var sjukt nyfiken och lyssnade väldigt noga och hoppades få ta del av något jätteexklusivt skvaller, men tyvärr var det mest ohörbart mummel på engelska och franska. Ja, det var tider det. Bilden är tagen för sju, åtta år sedan.

 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar