Annons
AnnonsAnnons

Throwback Thursday: Gravid med tvillingarna på fotografering, 2009


Charlotta Flinkenberg helfigur

Minns ni de här bilderna? Som duktiga Andreas Lundberg tog på mig för att jag skulle använda dom som bylinebilder till min krönika? Året var 2009, jag var gravid med tvillingarna, det var ungefär den här tiden på året vill jag minnas, kallt och jävligt ute. Och jag tyckte att jag inte var särskilt stor om magen då… Men då visste jag inte att jag skulle gå upp 20 kilo till innan det var dags =)

 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar