Annons
Annons



Annons

Stylingtips á la Cinque Terre


cincue terre

Just nu befinner jag mig på liguriska kusten i nordvästra Italien. Och jag har inte tagit mig till just området Cinque Terre än, men är i Imperia som ligger en liten bit därifrån. Och faktum är att just den här packningen som vår moderedaktör Csilla visar i nr 3 av CHIC, påminner väldigt mycket om det jag själv har packat ned för denna resa! Svartvita plagg, hatt, tofflor och ansiktsoljor. Och bikinis med lite kul detaljer på. Ciao så länge, nu går jag och badar!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.se



ARKIV



Annons




Annons

Laddar