Annons
AnnonsAnnons

Streetstyleinspo: skinn, blommigt och sneakers!


Street kjol

Det här är en helt underbar kombination av uppklätt och nedklätt, påklätt och avklätt, lyx och budget i en och samma outfit. När du har sneakers till klänning eller kjol så känns det inte lika damigt, vilket jag gillar. Och lyxkänslan kan man markera med en statementväska (just denna från Chanel i jumbosize skulle jag ju inte tacka nej till!). Och så är det väldigt smart att ha en magkort topp som bara anas under en relativt påklädd outfit i övrigt.

Jag har ofta sneakers nuförtiden till och från jobbet, eftersom jag tränar på morgnarna. Och så gillar jag känslan av att vara lätt och smidig på forten, det känns lite hippt i farten liksom. Bilden är från en sida streetstyleinspiration i CHICs senaste nummer. Köp tidningen och få massor av mer inspiration hämtad direkt ifrån gatan!

Foto: Antoni Ruiz Aragó

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar