Annons
AnnonsAnnons

Streetstyleinspiration: denim, stickat, siden och skinn


LDN Street  174822

Svårt med modeinspirationen nu i minusgraderna? Här kommer lite tips från två fashionistor som hanterar lager-på-lager-tekniken finfint! Den enkla regeln med ”layering” är att ha det tunnaste plagget närmast kroppen, och även det med längst ärmar. Denim, stickat, sidenkjol, skinn och stövlar. En kombo man kanske inte tänker på i första taget, men fint blev det. Roligt att använda olika längder i överdelen, skapar kul effekter att tröjan är lite kortare ovanpå. Stövlarna är också sjukt snygga!

Ready to Wear Fall/Winter 2014-2015

Här är silhuetten väldigt bra balanserad med klumpig överdel (där man fryser som mest), med  varm tröja och två jackor (både jeansjacka och fårskinnsjacka) – som kontrasteras en feminin, kort kjol, chica, matta strumpbyxor och så blir det lite klumpigt lager på lager igen, fast på fötterna denna gång med stickade strumpor och kängor. Och för att höja modegraden så bär hon en designerväska till (Stella McCartney).

Foto: Antoni Ruiz Aragó

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar