Annons
AnnonsAnnons

Sluta grogga, ut och blogga


Solblogg

Alla jag känner sitter på någon uteservering i helgen och pimplar vin, dricker drinkar eller tar en iskall öl i skuggan. Utom jag. Jag ammar och håller mig därför borta från groggandet ett tag till. Men det går ingen nöd på mig för det. Istället för att grogga kan man ju…blogga! Att blogga i solen är inte helt lätt vill jag dock påpeka. Men jag gör ju allt för att få lite snygg bränna tills på tisdag. Min klänning kräver nämligen att man har lite färg. Ja, jag har bestämt vilken klänning jag ska ha nu! Berättar mer om det lite senare ikväll…

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar