AnnonsAnnons

Shoppingkväll på Colonelle, mina stylingtips från office till afterwork


Colonelle-chic-event3

Igår var jag inbjuden som modeexpert på ett shoppingevent som multibrandbutiken Colonelle hade. Mycket trevligt med nyfikna och shoppingsugna kvinnor på plats. Jag pratade om höstens trender men framförallt basplagg och hur man kan låta samma plagg spela olika roller beroende på om det är en dags- eller kvällsoutfit. Nu i höst/vinter händer det ju att vi blir bjudna på en del fester och tillställningar som man går till direkt efter jobbet och då kan det vara kul att veta hur man kan styla vissa plagg på olika vis. Jag använde Jill som jobbar i butiken på Colonelle som min modell. Hon var jätteduktig och lät sig villigt bli stylad i olika kombinationer.

Colonelle 1

 

Colonelle-chic-event5

Här har ni ett exempel på hur en klänning (av längre skjortmodell) även funkar under en kjol på kontoret. Styla allt med en skön cardigan eller längre kofta ovanpå, rulla upp ärmarna och låt olika längder leka med varandra. Sätt ett avvikande bälte i midjan och glöm inte kul accessoarer. Till kvällen skalar du av flera av plaggen och låter klänningen spela huvudroll ihop med smycken och en elegantare clutch. 

Colonelle 2

I dessa två outfits är det skinny jeansen och den tunna, ärmlösa sidenpolon som spelar huvudrollerna. Till vardags är det skönt med lager på lager med en stickad tröja under kavajen. Till denna look bar Jill vita sneakers (syns ej här). På kvällen åker den stickade koftan av och pumpsen på. Kavajen kan man med fördel bära på detta fashionistavis, som en mantel över axlarna, utan att stoppa i armarna. 

Colonelle 3

Här visar jag hur det går att rocka den lilla svarta även på kontoret, ihop med tajta svarta byxor undertill (värmer bättre än strumpbyxor). Bär gärna coola boots till. Och fuskpälsen är ju bara to die for! På kvällen tar du av dig byxorna och kör bara ben ihop med klackar – och sen kan festen börja!

Colonelle-chic-event18

 

Jag fick en underbar blombukett av Camilla som äger butiken. Camilla var tjusig som vanligt i Dagmars fantastiska klänning som jag själv är lite sugen på att köpa. 

Colonelle-chic-event19

TAGGAR
784 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar