Annons
AnnonsAnnons

Saker vi har pratat om på redaktionen idag


Synkade menstruationer, äta glass ur soptunnan och svindyra omslagsbilder. Där har ni några av ämnena i veckans version av ”Detta har vi pratat om på redaktionen idag”. Och som vanligt är det inte flickan på bilden som har skrivit brevet.

Person 1: ”Åh, det är som i den där amerikanska serien – eller filmen? – när huvudpersonen köper en stor sockerkaka, som hon äter en del av och sedan slänger i soporna. Sen blir hon sugen igen och sneglar på soppåsen och går dit och gräver fram resterna som hon lirkar upp – och fortsätter äta.”

Person 2: ”Det är väl Miranda, i Sex and the City?”

Person 3: ”Ja, det är det. Jag måste faktiskt erkänna att jag gjorde samma sak häromdagen här på jobbet. Fast med glass. Alltså, jag trodde jag hade ätit klart. Och slängde kartongen. Men blev sedan sugen igen.”

Person 1+2: ”NÄE!”

Person 3: ”Jo. Fast till mitt försvar kan jag säga att det var en finglass, i kartong. Ben & Jerry. Den var liksom skyddad i kartongen. Och dyr. Och god. Jag ångrade mig och ville ha mer, så enkelt var det.”

Person 1: ”Nån som har en tampong? Jag fick mens idag. Det är därför det ser ut som om jag är gravid, men det är jag inte. Jag är bara väldigt svullen. Har ganska mycket gaser i magen också. Om ni förstår vad jag menar.”

Person 2: ”Jag har tamponger. Vi får ju alltid mens samtidigt! Så har det varit i flera år nu, tänk att du alltid glömmer bort det, att vi har synkat våra menstruationer? Och tänk att du alltid glömmer när den kommer. Och att jag alltid kommer ihåg!”

Person 1: ”Gud så fina omslagsbilder på Miranda Kerr! Den DÄR vill jag ha! Maila och paxa den. Och fråga vad den kostar.”

Person 2: ”Jag har redan requestat just den. Den amerikanska agenturen tycker att ett rimligt pris börjar på 10 000 dollar och uppåt…”

Person 1: ”10 000 dollar?! Då kan vi ju lika gärna flyga till USA själva och hyra in Patrick Demarchelier som plåtar och ändå få pengar över till hans entourage!”

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons


Annons

Laddar