Annons
AnnonsAnnons

Please! Hjälp mig komma över 100 åtminstone!


Bild 4

Ni är 99 glada själar som prenumererar på min blogg via Bloglovin’, vilket jag såklart är jättestolt och tacksam över! Men jag har legat strax under 100 en längre tid nu och det vore liksom skoj att komma över tresiffrigt antal. Här går du in om du vill prenumerera på min blogg! Min duktiga bloggkollega Lisen har 105 prenumeranter exempelvis. Och Elin Kling har väl typ fem tusen… Jaja. Nu har jag fiskat prenumerantröster enough. Jag litar på er support! 😉

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar