Annons
AnnonsAnnons

Nya myskläder på


Jag har jobbat så mkt senaste tiden att jag inte hunnit köpa ett enda plagg. Dåligt för att vara chefredaktör för en shoppingtidning! Men idag kastade jag mig in på Twilfitbutiken och köpte en grå mjuk mysdress för hemmabruk och jag är såååå nöjd! Det första jag gör då jag kommer hem är att byta om till hemmaplagg. Nu sitter jag i mina nya, gosiga myskläder och ska strax skriva de två sista texterna till CHIC samt omslagsrubrikerna. Imorgon kväll – DÅ är tidningen klar minsann! Men det dröjer några veckor innan ni ser den i butik, den ska först få repro, tryckas och sen levereras till alla 4300 återförsäljare runtom i landet… Men nu: brun utan sol-reportage!

20140227-182716.jpg

TAGGAR
618 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar