Annons
AnnonsAnnons

Nu tar vi helg, va?


Det här är min sista semestervecka. Okej, jag har jobbat en hel del också (som igår. Och i förrgår tills fyra på morgonen… Och några timmar idag. Och jag kommer inte undan helgjobb heller dessvärre denna lörd/sönd.) Men jag har ändå varit programmerad för ledighet och sjavat omkring osminkad, med håret i slarvig halvtofs, i leriga träningskläder eller kjol, linne och Birkenstocks.

Så även idag när jag körde ett pass i parken med Xtremefit-gänget. Oglamourös och svettig. Och vi hade sällskap av en liten jycke idag som ni ser. Denna vovve hoppade upp på mon rygg och nosade mig helt ogenerat i.., ja, i ändalykten helt enkelt – medan jag stod i en krävande plankan-position haha…

Nästa vecka blåser allvaret igång igen. Då ska jag gå i högklackat, bära snygga kläder, sminka mig som faen – just because.

20130809-191336.jpg

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar