Annons
AnnonsAnnons

Nja, inte riktigt, va?


Vi fick en låda med pressprover till jobbet med fina See by Chloé-plagg. Bland annat den här glassfärgade, asymmetriska klänningen. Gud så söt! Precis min storlek! Trodde jag och började kravla mig i den. Ehhh, lite tidigt att ropa hej än om jag säger så, den var för stor på fel ställen och ALLDELES för tajt på andra ställen, haha! Min kropp är inte riktigt sig lik längre – av förklarliga skäl… Men någon annan här på redaktionen kanske kan ha den. 😉

Bild 303

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar