Annons
AnnonsAnnons

Nedräkningen har börjat inför CHIC-galan 2015!


Det kan verka som om det är LÅNGT kvar till den 3 september, men planeringen inför årets CHIC-gala är verkligen i full gång! På måndag och tisdag spelar vi in introfilmen (kommer i vanlig ordning att bli helt galen och rolig och jag har ingen aning om hur vi ska hinna få ihop alla scener, men sånt löser sig ju alltid i sista stund…). Sponsorpaketen börjar falla på plats, prisutdelare börjar tillfrågas och vinnarna… ja, dom är ju DU med och röstar fram – vilket du gör här! Glöm inte att anmäla dig själv eller någon chic väninna till kategorin Årets Chicaste Läsare!

Ni är redan 35 st som köpt biljetter till årets gala och vi har några kvar ännu till försäljning men av erfarenhet vet vi att efter sommaren så säger det bara svisch – sen är alla slut! Så vill du säkra en plats på galan i höst bör du köpa din biljett redan idag, vilket du gör HÄR. Och jag säger återigen – det kommer att bli MAGISKT i år på Berns! Studio 54 är temat och det säger ju liksom allt… Hoppas vi ses där!

CHICgala Berns

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar