AnnonsAnnons

Nä, det gick ju inte så bra det där med att rensa mailen


Förra veckans utmaning var att rensa åtminstone 1000 mail från min inbox. Det gick åt helsike. Jag ökade istället antalet mail i inkorgen så nu ligger den och morrar med 1952 obehandlade mail… Hmm. Det var alltså lättare att springa 1,2 mil än att ta tag i mailen. Jaja.

Annons

När man missar en utmaning får den lämpligtvis ligga kvar som utmaning till veckan därpå, right? Så nu har jag alltså i uppgift att åtminstone halvera antalet mail tills på måndag.

Anledningen till att jag inte hunnit dyka ner i inboxen är för att jag varit på möten, möten, möten… Det händer mycket med CHIC, trots att tidningens sista nummer som fjortondagarstidning ligger ute i butik nu. Jag har varit på möte med Berns för att prata planer om Årets Chicaste 2013 (japp, det gäller att vara ute i tid om man vill ha fester på Berns, det var knappt några datum lediga nästa höst!), jag har varit på Allerdagarna och blivit inspirerad, jag har träffat spännande och presumtiva nya bloggare, jag har gått igenom detaljerna inför ett event vi är delaktiga i den 21 november som Isabel har och jag har varit på en massa annonsmöten.

Inte en lugn stund och under tiden har nya mail bara sprutat in.

Bild från årets Chicaste-gala. Missade du chansen att gå i år? Don’t worry, det kommer en ny möjlighet nästa år!

Status i min inbox just nu. Kanske är just DITT mail ett av de jag inte besvarat? Have mercy…

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar