Annons
AnnonsAnnons

Modestress inför Guldknappen 


   
    
    
 Jag ska på Damernas Världs flotta modegala Guldknappen ikväll. Och planen var att igår pröva ut vilken klänning jag ska bära, på en fitting hos ett presskontor. Klänningarna var dock beställda från London och dessvärre hamnade de i tullen på vägen någonstans pga strul från DHL, så kl 14 igår stod jag utan kläder. Hade nyss gjort naglarna hos Frida Selkirk och kört på vit manikyr eftersom jag trodde att någon av klänningarna jag beställt skulle passa med det. 

Jaha – men då blev det till att panikfixa en ny klänning! Och dessutom hade jag ett möte som väntade på mig på kontoret så jag fick kasta mig in i olika butiker med min hökblick, spenderade max 3 min per butik (jag ser DIREKT om de har ngt jag vill ha eller ej). Noll napp. Ringde Ida Sjöstedt och frågade om hade något fint och hon bad mig gå till butiken Jus (som agerar lite av showroom åt henne). Hittade en FAB långklänning med silverpaljetter som en tjej tog fram åt mig och andades ut då en annan tjej kommer med jäktad blick och ursäktar sig och säger att just den klänningen är reserverad åt en annan gäst som också ska på Guldknappen. 

Får avbryta letandet av klänning och rusa tillbaks till kontoret och skickar på vägen tillbaka en efterlysning via Facebook att jag saknar outfit. Detta ser raraste Elin Alemdar på Stylein som budar över 2 pieces från sin Spring Summer 2016-kollektion, som visades i veckan på Stockholm Fashion Week. Jag vågar inte vara alltför hoppfull eftersom jag vet att provplaggen som modellerna bär är skitsmå i storlekarna och inga andra storlekar har ju hunnits ta fram än. 

MEN när jag väl är hemma igår efter väldigt stressig vecka så ålar jag i mig plaggen som Elin skickat. Ett av dem satt så tajt att jag gapskrattade rätt ut men det andra satt som en DRÖM. Ni får se ikväll vilket av plaggen det blev. Så TACK Stylein-Elin för att du räddade en chefredaktör i modenöd, haha! 

Nu har jag lagt en sån där akut fukt-ansiktsmask och hoppas att hyn kommer att stråla senare ikväll. Fortsättning följer…

TAGGAR
187 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar