Annons
AnnonsAnnons

Mina sämsta köp, del 14: Vita gangstervästen


Så här i reatider tänkte jag bjussa på ytterligare del i min följetong om mina sämsta köp. Och just detta är faktiskt en reasynd, och inte ett reafynd. För hur billig än denna vita väst från Gina Tricot må ha varit då jag slog till (79 kr? Minns inte, under hundringen i alla fall) så har jag bara använt den en gång. En vit väst, liksom? HUR tänkte jag där? Jo, jag stod i provrummet och såg framför mig hur jag skulle bära den ihop med vita, vida 70-talsbyxor á la Lauren Hutton i ”American Gigolo”. Eller med svart skjorta under á la 20-talsgangster, typ som dansarna i Michael Jacksons video till ”Smooth Criminal”. Yeah right, för att uttrycka sig milt. Väst är sällan en bra idé, särskilt inte figursydda och korta sådana. De funkar bäst till… Nä, jag kan faktiskt inte komma på ett enda bra användningsområde. Den både ÄR billig och SER billig ut. Fruktansvärd. Vilken 90-talsgrej. Huvva. Schas in i garderoben med sig.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar