Annons
AnnonsAnnons

Mina sämsta köp, del 13: preppy Gossip Girl-kjolen


Som vanligt då jag ska ge mig på en stil som inte är jag går det lite sådär. Den här marinblå kjolen med tantscarfliknande mönster köpte jag på Zara i somras. Och jag kände hur jag likt Gossip Girl-tjejerna skulle stoltsera runt i den som en katolsk skolflicka, kombinerad med en mohairtopp, vita strumpor och bowlingskor/herrskomodell med brogue. Kanske en knallröd väska till. Och rutig kavaj. Ja, för så brukar ni ju se mig gå klädd, eller hur?! Näe. Funkade inte. Inte så konstigt att prislappen fortfarande hänger kvar, som ett bevis på att den aldrig blivit använd. Preppy är helt enkelt inte jag. Deppy kanske, men inte preppy.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar