Annons
AnnonsAnnons

Mina fina


Har haft några ljuvliga semesterveckor med familjen. Vi har varit på Gotland, sen hem och flyttat (vilket var en riktig pärs, såklart, mitt i den värsta värmeböljan och allt). Efter det hade vi tänkt sticka utomlands men precis då vi hade hittat ett resmål vi gillade med ett hotell som passade våra önskemål så tog platserna på planet slut och det fanns bara tre platser kvar (vi är ju fem…)…arrgghhh. Men eftersom det varit så fantastiskt väder även här i Sverige så föreslog jag för maken att vi skulle dra till Värmland eftersom jag vet att han har så starka känslor för just Karlstad och Deje, där han tillbringade flera somrar som liten. Så vi tog bilen och åkte dit. Bodde på superflott hotell i några dagar, åkte och badade (26 grader i vattnet!), åt härliga middagar på bryggrestauranger i solnedgången, åt oförskämda mängder glass och sov länge på morgnarna och bara myste. Här är min fina familj på promenad i Deje.

Jag har vilat upp mig (så gott det går med tre barn som ständigt behöver passas upp, ni med egna barn fattar vad jag menar…), solat (dock förståndigt måste jag säga, åratal av SPF-propaganda har bitit och jag är bara lätt solbränd och inte stekbrun och benen är skitvita fortfarande!), badat, tränat (lite lätt) och faktiskt knappt jobbat någonting. Och verkligen inte tänkt på mode en enda sekund! Har slafsat runt i tofflor och playsuit och bikini med håret i tofs, osminkad och naturlig. Inte målat naglarna, inte fixat och grejat och verkligen inte haft högklackat EN endaste gång på hela sommaren… Rena fashionförfallet!

Men nu är semestern slut för denna gång och jag börjar jobba imorgon för att slutföra lämningen av nästa nummer av CHIC. Känns riktigt skönt att vara tillbaka måste jag säga! Hur har er sommar varit?

Deje

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar