Annons
AnnonsAnnons

Min nya, hemliga hårprodukt!


Var hos frissan häromdagen och blev som vanligt jättefin i håret, tack för det Sofia på By Barda! Jag fick tips om en ny (eller nja, flera har ju redan upptäckt den – utom jag då) hårprodukt av mirakelkaraktär, som jag givetvis köpte med mig… Ska visa senare i bloggen vad det är i påsen! Lisen och redaktionschef-Jenny hävdar att det är den bästa beautyuppfinningen sedan… ja, hjulet. Typ. 😉

Bild 353

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar