Annons
AnnonsAnnons

Köp denna guldklänning från By Malina och pengarna går direkt till välgörenhet!


Denna fantastiska guldpaljettklänning har generösa Malin bakom märket By Malina skänkt till välgörenhetsauktionen Style it forward. Jag ska bära den på scen på Berns när jag presenterar de olika auktionsobjekten på plats. Men den kan bli din om du budar på Lauritz.com! Shoppa med gott samvete.

Ledsen för håglös min på bilden, jag var osminkad och stressad imorse då jag tog bilden, haha… Lovar att göra den glammig rättvisa på söndag!

IMG_0601.JPG

IMG_0609.JPG

IMG_0605.JPG

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar