Annons
AnnonsAnnons

Jean-Pierre Bardas beduinlook och lösögonfransknep


Inför galapremiären i tisdags gick jag till salong ByBarda för att få håret fixat innan, plus att de bjussade på champagne under tiden, vilket jag tyckte var oerhört lyxigt! Ägaren, Jean-Pierre Barda, skulle också gå på galan tillsammans med beautyqueen Beatrice Renner som också arbetar på salongen. När Jean-Pierre fick höra att jag skulle klä mig i ökentema och köra turban och hela kitet blev han lite inspirerad att också köra på beduin-chic-looken. Vilket är extra roligt med tanke på hans bakgrund, som jag nu redan han glömt. Men någon av hans föräldrar är från Tunisien, men emigrerade (eller blev han adopterad?) till ett annat nordafrikanskt arabland (Libyen? Minns inte vilket, tänk på att jag drack skumpa då Jean-Pierre drog hela den här anekdoten), och den andra föräldern är från Israel (? Visst var det så? Han pratar i alla fall lite hebreiska. Men ingen arabiska). Och sen hade typ alla flyttat till Frankrike där han växte upp. Ja, nu kan det ju vara helt bak- och fram och tvärtom, men åt det här hållet var det. Tror jag.

JP 2

Jean-Pierre är så himla rolig. Och fantastiskt trevlig och ödmjuk! Jag sminkade mig själv men bad om hjälp att applicera lösögonfransarna, sånt är ju lite meckigt och har man ändå ett smiksuget proffs bredvid sig kan man ju lika gärna utnyttja honom.

JP 3

Här kommer Jean-Pierres bästa lösögonfransknep: ”Bästa tipset då du applicerar lösögonfransar är att låta limmet hinna torka lite grann så att det blir klistrigt. Blås på lösögonfransen då du satt på lim. Vänta en liten stund. Om du sätter på fransarna direkt så halkar de annars av lättare. Medan du väntar på att få limmet lite mer klistrigt kan du passa på att böja till lösfransen så att den formar sig bättre efter ditt öga (gäller ju bara om du har hela fransrader och inte lösa fransar). Glöm inte att applicera med pincett. Lycka till!”

JP 1

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar