Annons
AnnonsAnnons

Höstens sista bad hair day är idag!


Nä nu är jag trött på att ständigt gå med håret i tofs eller mössa på för att dölja utväxten! Jag vill inte ha fler bad hair days i höst, jag vill ha en FRISYR! Hoppas Sofia på By Barda hör min bön senare idag då jag ÄNTLIGEN ska gå till frisören… Och jobba samtidigt – vilket är finessen med dagens nya teknik! Har en ny multimegamobil, Nokia N8 som jag ska testköra hos frissanbesöket.

Bild 352

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar