Annons
AnnonsAnnons

Hår, makeup och naglar för Finest Awards-galan


C8 finest

GabbyCreative headz

nails green

Mars månad tillhör inte direkt min glammigaste period direkt. Därför tog jag hjälp av proffs för att få till en härlig galalook i onsdags, till Finest Awards. Duktiga Gabriella Elio sminkade mig och använde sitt eget märke för lösögonfransar som jag gillade mycket. Gabriella är även Kenzas personliga makeupartist och sminkar också Rebecca & Fiona. Vi körde på eyeliner och mycket fransar och inte lika sotig ögonskugga som jag brukar ha på fester. Och så ville jag ha väldigt markerade bryn. På läpparna använde Gabby en underbar läppenna från Make Up Store och så ett neutralt läppstift från Chanel. Håret fixade jag på Creative Headz och jag valde att skippa extensions denna gång eftersom jag A. Var stressad och vi hade ont om tid. och B. Jag kör nästan alltid det till galor och ville köra utan denna gång.

Håret tuperades till galna nivåer men precis som jag misstänkte så skulle det ändå inte synas särskilt mkt volym på bilderna sen. Så är det alltid! Kameran lägger på fem kilo på kroppen och tar bort tio kilo hår, haha… Jag tycker att lockarna blev fina med ett mjukt och naturligt intryck som ändå kändes festligt.

Naglarna fixade Frida Selkirk. Jag ville inte ha tokgröna naglar utan det fick bli en mer sublim touch av inramning med gröna, droppformade stenar mot Diors vårlack i nyansen ”Lady”.

Jag kände mig snygg och glammig på kvällen och trygg med mitt val av styling! Och så hade jag lagomhöga klackar, till skillnad från Susanne som hade killer sandals med skyhöga heels från Jimmy Choo. Hennes skor var ett strå vassare än mina, men jag hade DÖTT om jag burit för höga skor i onsdags.

Nu blir det vardagsbestyr och ingen gala på ett tag, på med mysbyxor och dags för fredagsmys. Dags att ta helg!

Foto: Eero/All Over Press

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar