Annons
AnnonsAnnons

Häng med på den chicaste kryssningen någonsin!


C8 cruise

Boka IDAG dina biljetter till CHICs kryssning med Viking den 2-3 oktober! Det blir min sista resa som chefredaktör för CHIC, både bokstavligt och bildligt talat och jag vill förstås väldigt gärna att ni, som är mina trogna läsare, är med på den resan! På kryssningen utlovas både avkoppling och inspiration, shopping, god mat och dryck, fullt ös på dansgolvet och trevliga samtal med nya och gamla väninnor. Och som extra krydda får alla chica kryssare en fullmatad goodiebag med enormt lyxiga produkter och flotta varumärken inom skönhetssegmentet (jag säger bara Prada, Valentino, Carolina Herrera, Nina Ricci… oh la la). Men den stora behållningen är inte goodiebagen, den goda maten eller det stora taxfreeutbudet ombord – utan det är alla skratt (kanske en del tårar också?) vi kommer att få tillsammans, glädjen över att lära sig nya saker, få insikter om alltifrån styling, skönhet, shopping, karriär och träning till hur man får till livspusslet i vardagen.

Och håll med om att det skulle vara väldigt skönt att kunna få lite EGEN tid (om än bara för ett dygn) från alla måsten, från barn, partner, jobb, krävande fritidssysselsättningar och annat och bara NJUTA tillsammans med likasinnade?

Molly Sandén och snygg-Erik ska uppträda under vår kryssning. Vår fitnessexpert Amelie ger knep om hur man får lika snygg rumpa som hon har (men hennes knep om hur man står emot sötsuget struntar vi just denna kryssning för dessertutbudet på båten är… ja, ni fattar). CHICs härliga bloggfavorit Susanne tipsar om färgstark styling och mönsterkoder i garderoben, vår moderedaktör Csilla ger dig insidertipsen till en funktionell klädstil (knepen som stylisterna känner till) och kunniga skönhetsredaktör Lisen lär oss allt om catwalktrender till funktionell hudvård (du kommer inte längre att vara vilsen gällande serum, ögonkrämer, mincellar water och mirakelfoundations). Och yours truly lovar att lära er allt jag kan om hur du dubblar din lön (jag gjorde det), hur du får mod att ta viktiga steg i karriären (och livet), hur du gör dig sedd och varför misslyckanden kan vara ett första steg mot äkta framgång.

Hela schemat för vår kryssning hittar du här. Nu börjar platserna ta slut, så se till att boka din plats idag. Jag längtar redan efter att stå och ta emot er på the CHIC cruise.  Kapten Flinkenberg med sitt crew önskar dig varmt välkommen ombord!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar