Annons
AnnonsAnnons

Gårdagens outfit och sällskap, ELLE-galan 2014


ellegalan 2014

Hade en fantastisk dag igår: det var både ELLE-galan och min födelsedag! Firade genom att jobba större delen av dagen, många kul möten, sen var det nagelfix på lunchen, och lite senare var jag hos min väninna Christina Saliba (i kvällens vackraste röda spetsklänning) på hennes kontor och fixade oss i ordning tillsammans med Camilla Läckberg. Duktiga Elin Svensson makeade oss och Marre fixade våra galafrisyrer. Jag hade på mig en underbar spetsklänning från Kay Senchai (helt genomskinlig…), under den bar jag spetsunderkläder från Twilfit, prickiga strumpbyxor från Calzedonia, örhängen från Elena Gloria, väska från Chanel och nyinköpta skor från Alaïa (syns inte på bilden, lägger upp sen). Underbar gala, lyxigt och glamourös, jag kände mig jättefin, powerminglade, såg de tjusiga visningarna, nätverkade och blev till slut apatrött och åkte hem. Lägger upp fler bilder lite senare, är väldigt busy idag med annat. Men en härlig dag och kväll blev det – behövde det efter en rätt tråkig januarisvacka!

Bilden kommer från All Over Press

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar