Annons
AnnonsAnnons

Fler svar på speedquiz v 43: kändispolare, chicredaktionen, skumbad med Roy Fares


Vilka kändisar är du ”kompis” med? Eller umgås med lite då och då, alltså har mobilnumret till osv?/BB

SVAR: Gud, det här svaret känns bra jäkla fåfängt… Jag har mobilnummer till massor av kändisar. Om jag skulle höra av mig till dom skulle de säkert svara med ett ”kram” i slutet. Men samtidigt är det inga jag bjuder hem på middagar på helgerna. Förstår du skillnaden? Vissa går jag och fikar med, eller käkar lunch med. Andra träffar jag då jag tränar och ser även näck då jag duschar, utan att ens där känna att jag står dem nära. Knepigt det där. Bara i min träningsgrupp på Xtremefit så tränar ju en del kända människor. Och de kändisar som jag står rätt nära vet jag knappt om jag törs ”avslöja” så här att jag känner rätt väl, för jag vet inte om de själva vill hålla det hemligt?! Knäppt, jag vet! Men rätt så många ”kändisar” tyr sig till mig av någon anledning och berättar en massa saker i förtroende och sen vågar jag typ knappt berätta för någon att jag har deras nummer. Det var ju inte svar på din fråga alls märker jag. Men jag har mobilnumret till Helena Seger, Victoria Silvstedt, Alcazar-Tess, Anna Sahlin, Charlotte Perrelli, Pernilla Wahlgren, Carolina Gynning, Isabel Adrian, Camilla Läckberg, Camilla Thulin, Emilia De Poret, Petra Marklund, Sean Banan, Valerie Aflalo, Jennifer Åkerman, Sofi Fahrman och säkert några andra jag nu glömt (min mobil har laddat ur nu så jag kan inte dubbelkolla…). En del av dessa står mig närmare än andra. Det får räcka som information. /C

När får man reda på vem som vann träningstävlingen? Hur träffades du o din man? /Andrea

SVAR: På måndag avslöjar jag vinnarna! Vi träffades dels genom internet faktiskt där vi hade hörts genom mailkontakt men det var först på en fest med gemensamma bekanta som det tände till. /C

Hur är det på Chicredaktionen?? Kan ni anordna något studiebesök eller något så vi civila kan se hur och vart Chic skapas? Tack för en jättebra blogg!! /Kay

SVAR: Det är väldigt roligt nästan jämt på Chicredaktionen! Om du läser följetongen ”Detta har vi pratat om på redaktionen idag” så märker du det (kolla till höger här i min blogg, som ”kategori”). Hehe… Du är varmt välkommen – maila mig så förstöker vi styra upp något! Kul att du gillar bloggen. Bloggen gillar dig 😉 Kram C

Jag såg på din instagram att du badade skumbad med Roy Fares häromdagen?! Hur känner du honom? Hur är han privat? Jag ÄLSKAR Roy! /Gina

SVAR: Roy tränar i samma grupp som jag på Xtremefit. Han är dessutom god vän till Bobby Oduncu som jag ofta klipper mig hos och som blivit en god vän (som också tränar i mediagruppen på Xtremefit). Roy  var lite avvaktande först då han började träna med oss. Jag har ju varit lite småförtjust i smyg i honom länge. Att han är snygg och dessutom kan baka godsaker är liksom för bra för att vara sant…haha! Sa sockermissbrukaren… Vi började prata efter träningen för någon vecka sedan och därefter har vi fått fin kontakt. Roy har gett mig en signerad bok som jag är jättestolt över. Och så hade vi väldigt kul på vår träningskickoff för någon vecka sedan då vi bowlade, åkte gocart och badade bubbelbad tillsammans. Roy är utpräglad tävlingsmänniska och vann mkt riktigt varenda jävla gren… Jag tycker om honom för att han är målmedveten men samtidigt ödmjuk. Han är väldigt vältränad och i bra form, verkar eftertänksam och har varit med om rätt mkt för sin ålder. Han är en blandning av supermacho samtidigt som han är mjuk och omtänksam. /C

Hur mycket shoppar du för varje månad? Hur mycket pengar lägger du på shopping till dina barn? /Annika L

SVAR: Vill man veta det? Jag vill det egentligen inte… Det är väl runt 6-10 000 kr per månad. Shoppingen för mina barn står min man för till mesta delen. Han är bestämd och har god smak och full koll på både deras storlekar samt vad de saknar. Jag är helt okej med att han sköter deras inköp. /C

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar