Annons
AnnonsAnnons

Ett helt nytt användningsområde för min svindyra La Prairie-kräm


La Prairie 1

 

La Prairie 2

Det finns skönhetsprodukter. Och så finns det såna där lyxprodukter som andas beauty och flärd och bara man ser dom så WOOOOW! Den senaste gåvan jag fick från La Prairie var just en sådan. Jag kände direkt hur pulsen gick upp. Man gör ju det då man får bud från La Prairie. De skulle marknadsföra sin senaste innovation: Perfection á Porter Eye & Lip Anti-Aging Compact. Eller på ren svenska: dyr håll käften-dosa, där nederdelen är en ljuvligt doftande lipbalm i ljust ljust rosa (blir ofärgad på läpparna eller med pyttelite skimmer, nästan trolskt sådant) och överdelen är en ögonkräm som man duttar på som en touch up under dagen eller på resa. Allt paketerat i en silverdosa och – håll i dig nu – ett VITT litet rund skinnfodral inpräglat med ”La Prairie”. HALLÅ! Jag har burit med mig den här lyxduodosan överallt den senaste månaden. Varit rädd om det vita skinnfodralet, sett till att det inte ska få några fläckar på sig och stolt dragit upp det ur handväskan på viktiga möten och njutit av sällskapets lystna blickar. Och jag har älskat formulan och konsistensen och hela känslan av män och kvinnor i vita rockar som forskat fram något överjävligt bra för oss med lite krävande hudtyp, som inte är 19 längre.

Tills igår.

Plötsligt hör jag min man ropa: ”Alltså, tvillingarna har fått tag på någon kräm från din klädkammare och det är klet och gegga ÖVERALLT! De har smort in alla sina leksaksdjur också.”

Jag blir alldeles kall och stelnar till. ”Någon kräm”?! Det kan väl ändå inte vara… Säg att det inte är just DEN krämen! Men jodå. Självklart har de kommit åt den DYRASTE! De har tagit en stol och klättrat upp på byrån, sett min necessär, pillat ut La Prairie-skinnväskan, öppnat innehållet och glatt smörjt in både sig själva och noshörningen, elefanten, giraffen, grodan och kamelen.

Helt OTROLIGT!

Nu är krämen helt förstörd och nedkladdad. Och de där leksaksdjuren lär förbli rynkfria i hundra år med tanke på överdoseringen de fick.

UNGAR!

La Prairie 3

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar