Annons
AnnonsAnnons

En kort intervju om långa trender


Charlotta Flinkenberg

Inför min medverkan i ”Förkväll” i fredags blev jag intervjuad i all hast i sminket av TV4.se. Den korta intervjun som handlar om långa trender hittar du här. Och för att förtydliga vad många (typ min mamma) frågat mig om: Ja, CHIC ska vara med och prata om mode/trender och shopping i ”Förkväll” varje fredag hela hösten! Men jag ska inte sitta med varje fredag utan dela detta hedersamma modesnackuppdrag med min sidekick Hulda, CHICs modechef. 11 fredagar ska vi vara med totalt. Just nu på fredag så kör dock jag igen – och då är temat ”smalstyling” och hur man fashionfixar figuren. Något jag kan en del om efter att ha haft allt ifrån storlek 36 till 46 och efter att ha fött tre barn… 😉

TAGGAR
324 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar