Annons
AnnonsAnnons

ELLE-galan 2014, vad ska jag hitta på denna gång?


C8 Elle gala Emma

På fredag är det ELLE-gala och då fyller jag även år. Det är samma visa varje år denna tid, hetsen och paniken inför galan och vad jag ska ha på mig eller hur håret ska vara. Ofta bestämmer jag mig först någon dag innan och hinner inte tänka igenom allt. Eller så kör jag någon spontanvariant som blir mindre lyckad. De senaste två årens ELLE-galor har jag varit nöjd med mina klädval. 2012 hade jag en grön långklänning från Issa och en flätuppsättning (på bilden står jag tillsammans med Expressens lika färgglada Emma Danielsson). Förra året, 2013, bar jag en paljettglittrig, stenbeprydd kreation från Alice + Olivia från MyCloset (på bilden står jag med min vackra kollega från annons, Shatilla Holm).

Jag brukar sällan ha svart på dessa galor men hade ju det förra året, så i år får det bli något annorlunda. Men jag vet inte vad jag ska hitta på riktigt. Och har bokat tid hos bästa Marre som ska fixa håret, men vet inte vad jag ska göra där heller. Har ju tagit ur mina extensions och vill inte ha för krånglig uppsättning heller.

Har ni några förslag? Hur skulle ni gå klädda om ni gick på ELLE-galan?

c8 shatilla elle

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar