Annons
AnnonsAnnons

Detta med att tacka nej eller ja


Kladhast Flinkenberg

Jag tackar nej så ofta nu till roliga saker att jag håller på att förvandlas till pensionär. Men så som mitt liv är i nuläget så funkar det inte med två chefsjobb (chefredaktör för CHIC samt förlagsredaktör digitalt för Aller media, parallellt), intensiv träning, tre barn och familjeliv och en massa jobbåtaganden (konferenser, seminarier, möten, dragningar, annonsmöten, kurser)-  att springa på events två-tre ggr i veckorna eller åka på kul resor eller ta evighetslånga affärsluncher eller spontanfika. Hoppas alla förstår att det är så här i mitt liv för tillfället. Det funkar liksom inte om jag inte är extremt strikt med rutiner och konstant tackar nej till allt som äter upp mig tidsmässigt och som inte gäller livet.

Men det är bara så här några veckor till, sen kommer jag att göra comeback i december och bli en social och härlig person som springer på galapremiärer igen! Men just nu är jag Miss November… Fortsätt att skicka in bidrag till tävlingen om lyxiga goodiebags förresten! Jag har skrattat gott åt de härliga bilder ni varit generösa med att dela med er av till mig via mail. Jag har ännu inte dragit vinnare i Xtremefit-tävlingen, får återkomma om det – har faktiskt inte hunnit pga tusen andra saker. Jag har ett ”riktigt” jobb vid sidan av att vara bloggare 😉

Foto: Magnus Ragnvid

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar