Annons
AnnonsAnnons

Dags för årets största klädångest – ELLEgalan!


Nu har den kommit, den vackra inbjudan till årets stora modefest, ELLEgalan. 16 januari smäller det på Grand Hotel. Jag vet KANSKE vad jag ska ha på mig, men det beror på min kropps dagsform om en dryg månad. Alltså hur mycket jag går upp eller ner i vikt innan dess… Har en fantastisk coutureklänning som är uppsydd efter de måtten jag hade i somras men den får jag inte på mig i nuläget. Vilket spår tycker ni jag ska gå efter i klädväg till årets (eller nästa års) gala?

(Har snott bilden av min förlagskollega Suzanne)

IMG_1194.JPG

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar