Annons
AnnonsAnnons

Dagens outfit: Nike från topp till tå…


Ni kanske tror att jag bara ligger och glassar i värmen under min föräldraledighet? Det gör jag förvisso också, men jag har även börjat träna regelbundet. Det är så lagom kul att gå till gymet då temperaturen är 34 grader men ett måste för mig. Några har mailat mig och kommenterat här i bloggen och undrar varför jag tränar så kort inpå förlossningen och varför jag skaffat PT. Jag tränar med PT för att jag behöver proffshjälp för att stabilisera musklerna runt mina knän, som båda saknar korsband pga tidigare skador. Dessutom behöver jag hjälp med att hitta de inre bål- och bäckenmusklerna igen, som varit i ”vila” i typ ett år pga tvillinggraviditeten. Större delen av kroppen bärs upp av magens muskler men nu är det min rygg och andra delar i kroppen som istället går in och ”backar upp” eftersom magen är så klen. För att inte riskera att skada mig och börja träna för hårt på egen hand så har jag skräddarsydd träning. Övningarna vi gör nu kan se fåniga ut för utomstående, men för mig är de jävligt jobbiga kan jag be att få tala om. Det är mycket knip, fokus och pulsträning – eftersom min kondition är under all kritik, haha.

träning 1

träning 2

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar