Annons
AnnonsAnnons

Chinos? Jorå, visst är det så!


Chinos tillhör inte mina favoritplagg direkt. Ni som känner mig vet att jag bor i klänning eller leggings. Möjligtvis jeans, de tillfällen jag har en ”smaldag”. Men idag kände jag faktiskt för tomboy-looken och inviger mina fyndade Acne-chinos i kombo med nyköpta Converse! Kass dagens outfit, I know. Kommer en bättre lite senare i helfigur! Vet att jag varit en kass bloggare i helgen – men jag har varit en desto bättre trebarnsmorsa! Det har varit full rulle kan jag säga…

Bild 292

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar