Annons
AnnonsAnnons

CHIC-galan 2013: mina festnaglar


Galanaglar

Eftersom temat var guld för årets gala (i och med 5-årsjubileum och allt) så fick min begåvade nagelartist Frida Selkirk göra två st accentnaglar med bladguld på olika fingrar. Resten av manikyren gick i vitt, detta för att jag ville anamma den vita trenden också plus att det är så fint på scen med vita naglar, som är min nya favoritfärg. Det blev så sjuuukt snyggt tycker jag, Frida är ett geni!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar