Annons
AnnonsAnnons

Charlottas julkalender, lucka 18: Armband med personliga namnamuletter från Emma Israelsson, värt 1995 kr


Emma Israelsson 18 dec

Dagens lucka innehåller en särskild fin gåva, för den kan du nämligen designa själv så att den blir personlig bara för dig! Det är ett armband från Emma Israelsson med 14K guldpläterad silverkedja och på kedjan sitter 2 -3 st (amuletter i form av mynt, gjorda av brons. Mynten är unikt gjorda och handgraveras med de 2 eller max 3 namn du vill ha. Antingen namn på dina barn, dig och din partner, din hund eller din mamma. Du bestämmer själv! Jag har ett likadant armband själv fast med tre st bronsamuletter, med namnen på mina tre barn. Väldigt fint och personligt smycke designat av den duktiga silvermeden Emma Israelsson. Armbandet är värt 1995 (för varianten med 2 mynt och något mer om du vill ha 3) kr och vi har ett exklusivt sådant att lotta ut, med personliga engraveringar av 2, max 3 st namn, ett per mynt.

Så här gör du för att tävla: 1. Svara på frågan: Pågick den nordiska bronsåldern före eller efter Kristus? 2. Vilka två (eller tre) namn ska stå på ditt armband om du vinner det, och varför just dessa namn? Skriv svaren i kommentarsfälten.

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till önskar tomtemor Flinkenberg!

;

TAGGAR
183 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar