Annons
AnnonsAnnons

Charlottas julkalender, lucka 17: Hudvårdslyx från Sensai, värt 2990 kr


Sensai

Ett av mina absoluta favoritmärken inom hudvård är Sensai så därför är jag jättestolt och glad över att kunna lotta ut ett riktigt superkit från deras serie Cellular Performance (CP) i dagens lucka från det märket! Du kan vinna Sensai CP Re-Contouring Lift Essence, 40 ml (värt 1695 kr) och Sensai CP Deep Lift Filler, 20 ml (värt 1295 kr). Re-Contouring Lift Essence är en lyxig, flytande essens som ger vård åt ansiktet och ingrediensen japansk kaprifol dämpar svullnader. Gör ansiktet vackert och jämnt med en uppfriskande, blommig doft. Deep Lift Filler är en kräm som hjälper till att ge ansiktet intensiv vård samtidigt som den ”lyfter” specifika områden, som mun, kinder och området runt ögonen. Innehåller Micro-Mesh uplifter som förstärker kollagenfibrerna. En vinnare vinner båda produkterna, som tillsammans är värda 2990 kr.

Så här gör du för att tävla: 1. Gå in och gilla CHIC på Facebook, det gör du här. 2. Svara på frågan: Från vilken land kommer Sensai? 3. Svara på frågan: Vilket är ditt bästa skönhetsknep? Skriv svaren i kommentarsfältet.

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till önskar tomtemor Flinkenberg! 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

TAGGAR
110 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar