Annons
AnnonsAnnons

Burleskshow, snopptårta och hatt av stringtrosor


Fredrik 1

I lördags var jag på en födelsedagsfest som hette duga. Min vän Fredrik Robertsson (VD för Pretto PR), fyllde 28 år och bjöd på ett generöst kalas på Kåken i Sthlm. Vi fick god mat och massor av dryck (Grolsch-öl och vin från Robertson Winery, som för övrigt var väldigt kul då födelsedagsbarnet heter just Robertsson, haha…), en burleskshow, snopptårta och en massa skratt. Fredrik själv (som är den mest modeintresserade människa jag känner) bar en hatt som hans begåvade väninna Malinda Damgaard hade designat, av stringtrosor i spets (haha). Flera kända gäster syntes i vimlet, bland andra Elsa Billgren, Camilla Thulin (snodde två bilder från hennes blogg eftersom mina inte blev så bra), Bea Szenfeld, Maxinne Björk och många andra välklädda och härliga människor.

C8 fredrik

Jag hade på mig min firecracker dress från MSGM (från Stockholm Market), jacka från By Malina, clutch från BikBok och stövlar från Zara.

Snoppcake

Kvällens mest fotograferade detalj: the cockcake!

Burlesk

Tofsar på brösten kom fram i slutet av showen.

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar