Annons
AnnonsAnnons

Budgetstrategi, båtutflykt och obligatorisk dans


Vi är på Smådalarö gård med förlaget och konfererar. Igår blev en lååång dag med order om oömma kläder på dagen eftersom lunchen intogs på några klipphällar i skärgården efter en härlig båttur då vinden piskade chefredaktörernas kinder. 

Vi har pratat om läsarbehov, framtidens konsumtionsvanor och beteenden. Drönare är tydligen redan vedertaget och en av våra kollegor har sedan ett par år tillbaka testat att filma med hjälp av sådana med 2 st har han kraschat ”den ena brakade i backen och den andra bara steg och steg, sen försvann den upp i himlen”. Efter dagens intensiva föreläsningar var de flesta lika slut som efter en för lång skoldag i nian (remember?), då var det dags att byta om till festmiddag och obligatorisk dans där jag och ytterligare en chefredaktör i förväg fått uppgift att agera DJ:s och fixa spellistor. Det blev FULLT ös på dansgolvet och trots att majoriteten av oss är medelålders så dansade vi som om vi var på rave, folk slogs om att börja fippla med Spotify-listorna, ville höra Avicii, ”Cara Mia” och annat… 

Det var skönt att fuldansa sig svettig efter att ha suttit stilla en heldag med svullna ben.  

 Jag hade mig jeans från J Brand, tröja från & Other Stories och sneakers från Nike förmiddagen ordern var bekväma och oömma kläder.

  Med Cafés chefredaktör Jens som även är en vän privat.

  Båttur!

  Med vackra Shatilla, ny eventchef, innan middagen. Klänning från Filippa K, sandaletter från River Island och Mawiclutch.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar