AnnonsAnnons

BLOGGFLYTT: HEJDÅ CHIC, TACK FÖR DESSA ÅR!


Liten hint om hur min företagshemsida ser ut.

Liten hint om hur min företagshemsida ser ut.

Kära läsare och kära CHIC: nu flyttar jag bloggen till min egen domän. Har haft så fantastiskt kul här på CHIC, ett varumärke jag själv tog initiativet till och startade under Aller media år 2008. Jag har bloggat här sedan 2009 och vill knappt tänka på hur många blogginlägg det har blivit sammanlagt. Tillräckligt många för att systemet skulle kollapsa när jag skulle importera bloggfilen till min nya domän i alla fall… Det är fortfarande inte helt löst och tar säkert några dagar att få in alla gamla inlägg på min nya bloggadress, men det fixar sig kanske så småningom.

Som jag berättade i senaste numret av CHIC (nr 6 som finns ute till försäljning ända till den 17 januari 2016, påpassligt nog min födelsedag!) så kommer jag att starta en egen verksamhet. Ni kan läsa mer om detta på min nya hemsida (inte helt färdigsnickrad, men nästan). Just nu är jag fullt upptagen av en husrenovering och romanskrivande. Resten av mina planer får helt enkelt vänta lite… Men till våren händer det spännande saker. Viktiga bloggen har även den en ny adress, den hittar du här.

Ett varmt tack för er lojalitet och all uppskattning under dessa år, det känns som att vi känner varandra efter alla kommentarer och tyckande. Jag har emellanåt varit en usel bloggare, just för att det inte varit min främsta sysselsättning, utan mer en sidosyssla vid sidan av chefredaktörskapet (som ätit upp all tid). Men nu tänker jag satsa på mer på just skrivandet och bloggandet och hoppas att ni följer med på den utvecklingen och fortsatta resan.

TACK FÖR 8 ROLIGA ÅRNU FORTSÄTTER FESTEN HÄR =)

/Charlotta

Tack Aller media med eventgeneral Jenny Rathje i spetsen, för oerhört fint fixad avskedsbaluns! Blev mycket rörd av uppvaktningen!

Tack Aller media med eventgeneral Jenny Rathje i spetsen, för oerhört fint fixad avskedsbaluns! Blev mycket rörd av uppvaktningen!

Av mina snälla förlagskollegor fick jag bubbel, bubbel, bubbel, bubbel, lite godis (från MåBra, helt otippat! haha - plus alkoläsk), bubbel, presentkort på inredning, doftljus, en sång framförd av Aller-kören och en Barbiedocka med mitt frilagda huvud på (av min gamla chef). Och en massa vackra blommor! Tack, så otroligt generöst.

Av mina snälla förlagskollegor fick jag bubbel, bubbel, bubbel, bubbel, lite godis (från MåBra, helt otippat! haha – plus alkoläsk), bubbel, presentkort på inredning, doftljus, en sång framförd av Aller-kören och en Barbiedocka med mitt frilagda huvud på (av min gamla chef). Och en massa vackra blommor! Tack, så otroligt generöst.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar