Annons
AnnonsAnnons

Babors julkalender, jag kunde inte hålla mig


Att vänta har aldrig varit min starka sida. Och hela december är ju en lång väntan. Som liten ångade jag upp tejpen från mina paket när jag visste var mamma och pappa förvarade dom eller så höll jag paketen mot en lampa för att se om innehållet skulle avslöjas (just det ”knepet” funkade sällan). Och advents/julkalendrarna – dom öppnade jag upp alla luckor i, redan den 2 december. Sen skämdes jag och försökte återställa oredan för att inte bli upptäckt.

Samma sak som vuxen tydligen. Jag fick Babors vackra julkalender med 24 st fluids/serum i, för flera veckor sen. Först tänkte jag att det blir perfekt för hyn under mörka och torra december – att få en uppiggande liten fluid med olika funktioner varje morgon ända fram till julafton.

Sen kunde jag inte hålla mig och öppnade en lucka ”bara för att kolla”. Och därefter var det kört. Nu har jag bara tre/fyra luckor oöppnade… Men hyn ser fantastisk ut!

IMG_0782.JPG

IMG_0823.JPG

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar