Annons
AnnonsAnnons

Avslutningslunch


   
 AD-Anna, skönhetsredaktör-Lisen och webbred-Rosi har precis slutat på CHIC (Annas sista, snyggt formgivna utgåva blir nr 6, liksom det sista numret ni kan ta del av Lisens beautyexpertis och detta har vi firat med middag i tisdags och lunch igår. Moderedaktör Csilla och assistent Harun var också med. Känslosamt och trist på alla vis förstås men vi har försökt att se tillbaka på allt kul vi gjort tillsammans under alla dessa år och fokusera på det vi ska göra framöver!

Anna, Rosi och Lisen fick enligt tidningstradition varsitt omslag som avskedsgåva. Lisen fick också en varm sjal från Balmuir, Anna ett vackert halsband i form av en silverduva från Emma Israelsson och Rosi fick ett silverarmband från Sahara Silver med texten ”Breaking the law” (eftersom Rosi är hårdrockare). Och jag fick ett fantastiskt set med mössa och sjal av cashmere av red samt en superfin burk med handskrivna kärleksbetygelser i från Anna. 

Jag är helt slut emotionellt nu, har både skrattat och grinat och behöver faktiskt helg nu för att smälta alla intryck. 

   
    
    
   

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar