Annons
AnnonsAnnons

All work and no play


Det är lika hetsig produktion i CHIC-fabriken nu som det är i tomtefabriken, med den skillnaden att jag inte har så många tomtenissar att delegera jobbet till… Ho ho ho. Vet att ni är några som väntar på vinster med mera och håll ut, jag har inte glömt bort er, på måndag skickas allt ut. Håll ut tills dess och maila mig gärna och påminn om du väntar på något från mig som jag utlovat. Busy busy… Väggen av sidor börjar så smått bli full – men fortfarande drygt 35 sidor kvar att producera för CHIC nr 1-2015!

IMG_0860.JPG

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar