Annons
AnnonsAnnons

Alexander Wang x H&M, mina favoriter


Wang x HM

Alexander Wang x H&M släpps idag som ni säkert vet och ska man döma av era röster så blir den här designsamarbetskollektionen ingen raket försäljningsmässigt. Men just nu är det hursomhelst omöjligt att komma in på H&M:s hemsida pga hög belastning, så helt fel ute är nog inte de här kläderna trots allt…

Några av er har undrat vad jag tycker om kollektionen. Och jag är inget hardcorefan av Alexander Wang, eftersom den typen av maskulina silhuetter och sportiga material väldigt sällan passar min kroppstyp. Dom där plaggen ser ut som de där neoprenförpackningarna man brukar se på vissa champagneflaskor, om ni kan föreställa er vad jag menar.

Men.

Flera av plaggen kan jag tänka mig att träna i! Jag vet att de kanske inte tänkta att bäras på gymet, eller är de det? Lite oklart var den sportiga linjen dras i dagens modebild.

Nu har jag kollat igenom kollektionen och jag gillar de som ni ser på bilderna här ovan, alltså tightsen som jag tycker är balla samt den sportiga jackan med bältet. Egentligen gillar jag bältet mer än jackan, men är osäker på om det säljs separat. 

Japp – det var det jag kunde tänka mig ur kollektionen, that’s it. Resten var inget för mig. Har ni shoppat något från detta designsamarbete?

PS – Jag vet att en av klänningarna i kollektionen bara fanns i storlekarna XS till M. Hur har man tänkt här? Ska inte tjejer som drar större storlek än M bära plaggen?! DS

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar