Annons
AnnonsAnnons

Wow – vilken kväll!


Oj, vilken fest det blev igår! Jag och redaktionen har fortfarande inte hämtat oss…. Bilder från Chicast-galan kommer upp på webben här under dagen. Nu har vi fullt upp med omslagsproduktion och sen ska jag träffa storchefen i eftermiddag. Men återkommer med mera detaljer om gårdagen senare idag! Jag hade två klänningar under kvällen som ni vet, den blåa som syns här på bilden var den jag trivdes bäst i. Det vackra guldhalsbandet fick jag låna från Zanzlöza Zmycken. Och mina fina MINX-naglar i guld har Frida gjort.

C8 chicgala

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar