Annons
AnnonsAnnons

Wow! Kolla in Charlottes magrutor!


Charlotte 1

Om jag får välja en målbild så blir det minsann min bloggkollega Charlotte Perrellis sjukt vältränade figur! HerreGUD vad fit hon har blivit! Kolla bara in de här bilderna (lånade från hennes blogg). Det är så där jag tänker se ut i vinter, hehe… Jag vet att Charlotte har kört stenhårt med träningen och att hon har en karaktär som få. ”Jag kan ha hela skåpen hemma fulla av chips och godis utan att röra något” har hon sagt. Jo, vi ser det! Jag är djupt imponerad. För att få en sån där figur måste träningen flyta in i vardagen på ett naturligt sätt, annars går det nog inte. Jag ger det ett försök!

Charlotte 2

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar